Price guarantee

Always the best price!

    Customer service

Reachable by phone every working day

   24/7 Delivery

UPS / DPD / UK Mail

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

  • Save 5%

Broozzer Easy Rider loopfiets Classico [CLONE]

De Broozzer Easy Rider is een no-nonsense loopfiets van werkelijk grootse klasse. Het populaire basic en hippe design is gemaakt van uitstekende kwaliteits-materialen voor vele kilometers speelplezier. De prima service van het Nederlandse merk maakt het geheel compleet.
List price: 47,50  
44,95
You save: 2,55 (5%)
BRO1319
In stock
+

De Broozzer Easy Rider is een no-nonsense loopfiets van werkelijk grootse klasse. Het populaire basic en hippe design is gemaakt van uitstekende kwaliteits-materialen voor vele kilometers speelplezier. De prima service van het Nederlandse merk maakt het geheel compleet.

De Broozzer designs zijn stoer en tegelijk kleurrijk te noemen. de kleuraccenten van de kunststof velgen in combinatie met het zadel en de veiligheidshandvatten geven een pittige uitstraling. De 10 inch wielen maakt de Broozzer Easy Rider al snel berijdbaar voor de jongste kinderen.

De Easy Rider is voorzien van anti-lek wielen waarbij oppompen niet nodig is. Deze zogenaamde foam wielen zijn zeer slijtvast en geven een goede grip in bochten.

De loopfietsen van Broozzer worden door het Nederlandse bedrijf Prestige-Toys op de Europese markt gebracht en in Europa door Toy Trade Holland gedistribueerd.

 

Kenmerken:

- Zeer stevig metalen buisframe (hoofdframe)

- Stevige kunststof velgen

- Wielen in klassiek zwart

- Wielen 10 inch

- Kleuraccenten op velg, zadel en handvatten

- met zwarte bel

- verstelbaar zadel en stuur

- kogel gelagerde wielen

- EN gecertificeerd

- 71-1:2011 Norm

 

Afmetingen / gewichten:

Stuurhoogte verstelbaar vanaf: 54 cm tot 60,5 cm

Zithoogte verstelbaar vanaf 33 cm tot 43,5 cm

afmeting Lengte totale loopfiets: 72 cm

afmeting Breedte totale loopfiets: 46 cm (stuurbreedte)

Toegelaten gewicht: 25 kg

 

 

(Door deze grote flexibele hoogteverstellingen kunnen kinderen al mogelijk vanaf 2 jaar deze fiets gebruiken!) LET OP: officieel mogen deze fietsen pas op driejarige leeftijd gebruikt worden door de keuringsinstanties)

Broozzer levert alle modellen loopfietsen (Easy Rider en Extreme Rider) altijd zonder handrem. De reden hiervoor is dat kinderen deze vrijwel nooit gebruiken. Hun kleine handjes kunnen de handrem-handel aan het stuur nauwelijks bereiken. Het is eerder een “gevoel” van ouders / verzorgenden die denken dat men hiermee meer veiligheid koopt. In de praktijk leert het kind zeer snel af te remmen met de voeten en met het bochtenwerk. Wij vinden tevens dat kinderen nooit op hellingen deze loopfietsen mogen gebruiken… een eenvoudig remmetje zal dan overigens ook niet werken… Bijkomend voordeel: geen storingen of kapotte remmetjes of handgrepen meer en dus langer plezier van uw aankoop!

Ja, streeploos
BRO1319
Ja
Ja
Groen - Zwart
Metaal en kunststof
Broozzer
Buitenspeelgoed

Afmetingen

10 inch wielen / hoogte verstelbaar

Leeftijd

3+
2+
2+
2-5 jaar
2 - 5
2 jr
5 jr

Verzending

1 - 2 werkdagen
Gratis binnen Nederland