WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

    Klantenservice

Alle werkdagen telefonisch bereikbaar

       Gratis verzending

      binnen Nederland

Wie zijn wij

Core Business

Toy Trade Holland importeert en distribueert al geruime tijd kwaliteitsspeelgoed op de Nederlandse, Belgische, Engelse en Duitse markt. De kracht van TTH is met name de distributie en levering van kwaliteitsspeelgoed aan de grotere retail-ketens

Levering:

Snelle levering doordat alles uit eigen voorraad geleverd wordt. Levering binnen 1-2 werkdagen (natuurlijk zijn ook wij afhankelijk van de pakketdiensten DPD / DHL / PostNL)

 

"Toy Trade Holland.... onbetwist NR1 in GROOT kwaliteitsspeelgoed voor Binnen en Buiten"

Distributie

TTH voert een breed basisassortiment van diverse topfabrikanten, welke exclusief door Toy Trade Holland op de markt worden vertegenwoordigd. Denk hierbij aan de krachtige merknamen: Milly Mally (loopfietsen en loopauto's), DipDap (exclusieve houten loopfietsen), Italtrike (exclusieve Azzurro driewielers) Nattou (hobbeldieren), Prestige-Garden (exclusieve speelhuizen en schommels), Prestige-Toys (houten poppenwagens en trampolines), Tektoy (grote kartonnen speelthema's), Janoschik (houten loopdieren van A-kwaliteit), TéDé (houten loopdieren van A-kwaliteit), Broozzer (loopfietsen en hobbeldieren)

Team:

TTH groeit: in 2008 is er een nieuwe opslag van wel 3000 m2 in in gebruik genomen. Ons team van gedreven medewerkers zorgt ervoor dat het assortiment samengaat met goede service en aftersales. Wij doen dit door snel in te spelen op wensen van onze klanten en door goede ondersteuning te geven. TTH staat bekend om een snelle en correcte levering van goederen, en uitstekende aftersales en service.

Voordelen:
TTH is uw gedreven partner in groot kwaliteitsspeelgoed vanwege:

  • Serviceleverancier in speelgoed- (GROOT Binnen- en Buitenspeelgoed)
  • Sterke distributie en logistiek (Gratis leveringen in Nederland - excl. houtpakketten naar waddeneilanden)
  • Afzetgebied Nederland, België, Duitsland en Engeland (UK)
  • Marketing-gedreven organisatie
  • Eigen serviceafdeling
  • Gerenommeerde merken met hoge kwaliteitsmarktwaarde + herkenbaar gezicht in de markt
  • Ruim aanbod in licentie– en character artikelen
  • Breed assortiment